|  |  | 

Pametnomu dosta ZP Izdvojeno

MISIJA: SOLIN

 

 

I tako već sedmu godinu zaredom. Ka šta bi rekli stihovi jedne pisme, ko bi reko čuda da se dese. Moran priznat dragi moji kako potpisnik ovih redova sedmi rođendan našeg portala stvarno smatra čudom i reć ću vam zašto. Pa u prvom redu, mi građani sami i naša nulta tolerancija na nešto novo, pa onda nulta tolerancija na probni period, pa na način pisanja i ono napisano, moga bi nabrajat do sutra. I onda svaki novitet traje ka prdac na vitru, ne može se uvatit dovoljno dugo da se stekne navika čitanja uz kavicu i ono iščekivanje šta li će Švabo i njegovi novoga iskopat.

A iskopali smo više nego Salona u svojoj povijesti što nije baš za pohvalu arheolozima. Da se razumimo, vlasnik i urednik portala je iznija i još iznosi najveći teret na svojim leđima, dok mi ostali(ja najmanje) dodamo tu i tamo koju kolumnicu i pokušavamo ostaviti svoj vlastiti trag ali i bilo kakav trag u glavi prosječnog čitatelja i žitelja grada Solina a i dalje. U tom smislu je ova sedma godišnjica pravo malo čudo. Prepričavati iz godine u godinu na šta smo sve nailazili, u koje smo zidove glavom lupili, koja su nam sve vrata pred nosom zalupili, kolika su pitanja ostala neodgovorena, nema smisla.

Sa nekima smo kroz godine stvorili korektan odnos, vide u nama pouzdanog partnera, nazovimo to tako, vide prozor za širenje pozitivnih vibracija, a neki i dalje drže zatvorene prozore ili što bi se reklo zakopčani do grla. No, to nam ne smije biti opravdanje ili razlog za neko odustajanje nego samo motiv za još jače. Na kraju krajeva, to smo i pokazali, trajemo već sedmu godinu.

Da ne duljim, Solin Live je tu i ostat će tu, zbog vas al pitanje je s vama ili bez vas. Dobrodošli ste u svakom trenutku, pišite i potpišite se, budite glasni, odlučni. Mi smo pokazali kako, pokazali smo da se može. Na kraju krajeva, i vi i mi imamo ili bi tribali imati zajedničku misiju, a ona je SOLIN

mm

ABOUT THE AUTHOR