|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

MALA VENECIJA U ZAGRLJAJU ŠPORKE POLITIČKE MREŽE

 

Dale izađi ne boj se!

Ne volim pisat o nečemu gdje nisam osobno bija ali me ponukala na to video informacija dolaska budućeg šefa splitskog HDZ-a, izglednog gradonačelnika Splita, da bude uz Vranjičane i izrazi im potporu.

“Lud jebe zbunjenog”, pristojan je izraz za ovakvu situaciju.

Aktualni gradonačelnik Splita, Župan splitsko-dalmatinski, gradonačelnik Solina, gradonačelnik Kaštela, i mnogi drugi koje su i vranjičani izabrali nisu se udostojili doći i bit sa svojim narodom. Kakva je komunikacija između Vice Mihanovića i njegove centrale, ne znamo, no znamo da će izazvat poremećaje a u iskrenost dotičnog možemo, i ne moramo, sumnjat.

Koji je to zajeb, vladat, bit na položaju, zajebavat i davat podršku? Malo čudno. Ako netko misli da će se nešto na bolje pomaknut kad dotični zasidne na misto gradonačelnika Splita, silno se vara.

Ovo je jedna od onih poznatih zajebancija gdje se dodvoravanje gura u prvi plan. Ako shvatimo njih, ne shvaćamo građane koji od sebe rade tukce.

Dale se sakrija u mišju rupu

Gradonačelnik Dale se inače ne usudi doć među svoj narod a glasine kažu da je ponovo kandidat za gradonačelnika Solina. Po svim normalnim zakonima za njega bi trebali glasat, porodica, stranka i svi uhljebi. Nitko drugi.

Župan Boban i tako više nikoga ne može iznenaditi. Taj se dokopa saborske klupe i neće više na užareno misto župana. Iz Sabora u penziju, cilj je ostvaren.

Vranjičani, Solinjani i svi drugi koji se dotiču ovog zagađenog prostora ne trebaju više tražit krivca za stanje u kojemu žive. Sami su krivci. Kladim se da će opet izabrat isto društvo da nas zajebaje.

Velika pohvala organizatorima. Oni su samo iskra u plamenu koji treba zapalit da bi spasili sebe i pokoljenja koja pristižu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...