|  |  | 

Sport ZP Izdvojeno

Lavice s Jadra

odbojkasice SolinaDanas su naše mlade nade, naše odbojkašice odigrale lavovsku utakmicu protiv seniorki Splita.
Ova vijest možda ne bi ni bila toliko važna i velika da se ne radi o mladim kadetkinjama koje već, premda su sve redom osnovnoškolke igraju odbojku za seniorsku ligu.
Ove mlade lavice u usponu usprotivile su se gotovo duplo starijim kolegicama seniorkama grada pod Marjanom sve redom starije od osamnaest godina.
U iznimno napetoj i teškoj igri nisu popuštale ni pedlja.
Premda su ovaj puta, ali siguran sam, samo ovaj puta izgubile, one su svakako obzirom na svoju dob kvalitetu i požrtvovnost budućnost Solinske odbojke.
Bez obzira na rezultat one su pokazale kako se bore prave Lavice za ono što vole i što žive svakog dana na iscrpljujućim treninzima.
Sve što možemo je samo i jedino čestitati ovim predivnim mladim curama i poželjeti im puno uspjeha i sportske sreće u njihovom radu, jer one su kao što rekosmo budućnost Solina i solinske odbojke.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Voditeljica službe za regulatorne, pravne, opće i kadrovske poslove u telekomunikacijama s petnaest godina iskustva u odvjetništvu nakon završenog Pravnog fakulteta u Splitu te studija za Media and Competition Law pri Londonskom Kings College.