|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

KURČITE SE SELFI STUPIMA, A GRAĐANI NEKA KISNU NA AUTOBUSNIM STANICAMA!

 

Foto: Solin Live/ilustracija SL

Znam da među vama ima onih koji se groze na pogrdne riječi, ali isto tako među vama ima onih kojima riječi nisu bitne već djela.

Nažalost djela vladajućih Solina su poražavajuća, stoga ih osuđujem jer su bezbroj puta dokazali da ih boli kurac za svojim građanima. Naravno, osuđujem i sebe zbog pogrdnih riječi u ovom tekstu, ali, iskreno, kako vladajuće Solina boli kurac za svojim građanima, tako i mene boli kurac za vama kojima smetaju moje pogrdne riječi.

Još jedan dokaz u nizu su autobusne stanice na području Grada Solina.

Njima su bitniji neki selfi stupi stranačkog kolege, nego činjenica da im građani kisnu na autobusnim stanicama. Samo ću nabrojati dva primjera, gdje duži period građani čekaju nadstrešnicu na svojoj autobusnoj stanici. Nažalost među tim građanima koji čekaju većina su djeca, stoga onaj epitet “Grad prijatelj djece” je zakurac.

ZADNJA STANICA U NINČEVIĆIMA – OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE

Svi znate da većina vladajućih živi u naselju Ninčevići, naselja iz kojeg dobiju najveći broj glasova (u posljednjih 28 godina).

Ni sam ne znam koliko puta su vladajući obećali modernu i najljepšu zadnju autobusnu stanicu u Ninčevićima, 2018. i još je nisu dobili. Kako stvari stoje, izgleda da će prije dobit selfi stup, da se uslikaju pored nove škole, nego autobusnu nadstrešnicu.

Kažu iz grada da su poslali narudžbenicu prije dva tjedna, e sad živi bili pa vidjeli kada će ista doći.

STANICA KOD NADVOŽNJAKA “EX MERCATOR” – NADSTREŠNICA “MALO MORGEN”

Prije više od pola godine započeli su s obećanjima da će građani naselja Priko Vode dobiti novu autobusnu stanicu, ali izgleda, da su samo dobili prometne znakove na asfaltu. Nadstrešnica za onu drugu stranu će malo pričekat, a i ova u smjeru Solina tek je postavljena prije dva dana.

BOLJE SUTRA – MOŠ MISLIT

Živimo u nadi da će sutra biti bolje, a spremimo se na najgore.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u