|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

KRATKI REZOVI 1302 na internetu!

 

U ovoj emisiji:

– u kinima GRAĐANSKI RAT (Civil War): praznik za balkanske rusofile i ostale mrzitelje Amerike pojačan je od strane regionalnog distributera nepostojećim sufixom ‘Svakom carstvu dođe kraj’ u naslovu, no film ne ulazi u najbolje radove Alexa Garlanda. Zato su više prostora u emisiji dobili oni koji ulaze u tu kategoriju;

– prva polovica naših višenamjenskih borbenih aviona Rafale iz Francuske doletjela u Hrvatsku, pa smo na kraju emisije zapali u ekstazu.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.