|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

KRATKI REZOVI 1039

U ovoj emisiji:

U kinima

TAJNA BROJA SEDAM (What Happened to Monday): kad film dođe u naša kina 7 godina nakon uvrštenja na ‘Crnu listu’ i 3 mjeseca nakon internetske premijere, onda to ne sluti na dobro.

ČUDO (Wonder): ‘Dok mnoge priče danas istražuju mračne distopijske svjetove, Čudo zaokreće za 180, demonstrirajući kako se intriganta priča može vrtjeti oko nečega tako bazičnoga poput smišljanja kako biti dobar prema drugim ljudima.

KRVAVA BERBA GROŽĐA Silvia Mirošničenka ima premijeru u Vinkovcima.

Multimedijska izložba NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE najveći je umjetnički projekt u novijoj hrvatskoj povijesti… pa mu valjda već radi toga može pripasti čak trećina emisije.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.