|  |  | 

Kultura Kultura

KRATKI REZOVI 1019 Tonči Bibić

 

U ovoj emisiji

U kinima

ČUVARI GALAKSIJE Vol. 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2): je li nedosljedno ovu ekipu hvaliti na sva zvona, a ‘Ratove zvijezda’ kuditi kao bezdušni štanceraj po formuli televizijskih trakavica?

THE CIRCLE (Krug): evo što bi nam u bliskoj budućnosti mogle spremiti Facebook i slične korporacije.

U videotekama

ROGUE ONE: tko je rekao da je ovo ‘bezdušni štanceraj’? Sram ga bilo!

DOLAZAK (Arrival): puno više od eskapističke SF-zabave, prema tome, napregnite moždane;

MINISTARSTVO LJUBAVI: ‘SF’ samo po tome što je osvojilo nagradu u Houstonu… odakle se, po običaju, ni Irena Škorić ne vraća praznih ruku.

In memoriam Bill Paxton (1955 – 2017): kako je moguće da je ovaj upečatljivi glumac letio ispod radara holivudske A-liste?

KRATKI REZOVI 1019 Tonči Bibić (06-05-2017) from Tonči Bibić on Vimeo.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.