|  |  | 

Kultura Kultura

KRATKI REZOVI 1016 Tonči Bibić

 

U ovoj emisiji…

U kinima

BRZI I ŽESTOKI 8 (The Fate of the Furious): serijal je iz nastavka u nastavak sve brži i sve žešći, prema tome, ostavite mozak na ulazu u kino i – zavežite pojas!

U VELIKOM STILU (Going in Style): unatoč lošijim ocjenama od originala iz 1979., radije bih pogledao novi ‘placebo’ nego staru ‘gorku pilulu’.

PATERSON: prava prilika za upoznavanja Adama Drivera, jednoga od najboljih glumaca svoje generacije.

Objavljen novi trailer za RATOVE ZVIJEZDA: POSLJEDNJEG JEDIJA (Star Wars: The Last Jedi).

U videotekama

INFERNO: kad već na Uskrs nema filmova o uskrsu, moramo goriti u paklu, ali ne Danteovom, nego Dan Brownovom…ili nekako nabaviti lanjsko USKRSNUĆE (Risen), koje je misteriozno promašilo naša kina.

Sretan Uskrs!

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.