|  |  | 

Kultura Kultura

KRATKI REZOVI 1014 Tonči Bibić

 

U ovoj emisiji…

U kinima,

DUH U OKLOPU (Ghost in the Shell): ‘whitewashing’ nije jedini problem ovoga filma, jer u preokupaciji oklopom izgubljen je duh.

U videotekama,

DOM GOSPOĐICE PEREGRINE ZA ČUDNOVATU DJECU (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children): čudesa postoje i izvan domene cyberpunka, a najbolji čovjek za posao je Tim Burton.

ČUDESNE ZVIJERI I GDJE IH NAĆI (Fantastic Beasts and Where to Find Them); tko je rekao da je Tim Burton najbolji čovjek za posao?.

STIFF ON THE ROAD: Međunarodni festival studentskog filma je na turneji, a prikazuje se i jedan hrvatski naslov.

Kad smo već kod studenata, 12. FRKA tek što nije završila, prema tome, požurite na ADU.

KRATKI REZOVI 1014 Tonči Bibić (01-04-2017) from Tonči Bibić on Vimeo.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.