|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

KRATKI REZOVI 1005 Tonči Bibić

 

U ovoj emisiji:

U KINIMA

JACKIE: uz ‘La-La-Lanđanku’ Emmu Stone i Isabelle ‘Elle’ Huppert, Natalie Portman kao naslovna Jackie (Kennedy) ima najviše šansi za pozlaćenog ćelavca.

PODVOJEN (Split): James McAvoy ima točno 23 razloga da dogodine bude nominiran za Oscara, a M. Night Shyamalan ima barem dva… da ne bude.

ZLATO (Gold): nakon crnog zlata u ‘Syriani,’ redatelj Stephen Gaghan se uhvatio pravog zlata u istoimenom filmu i još jednom pokazao kakvi su odnosi moći u današnjem svijetu.

RESIDENT EVIL: KONAČNO POGLAVLJE (The Final Chapter): niste valjda povjerovali naslovu?

UZBUNA NA ZELENOM VRHU: hoće li dvije žene za kormilom ‘Koka’ biti šok-terapija blijedom serijalu?

10. Filmske mutacije – Festival nevidljivog filma u Rijeci i Zagrebu: WTF?!

mm

ABOUT THE AUTHOR

Rođen u Splitu 16. veljače 1959. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu. Početkom 90-ih na lokalnim radio postajama, a potom i na Hrvatskom radiju, uređivao i vodio emisije o filmu i jazzu. Od 1995. producira, uređuje i vodi emisiju o filmu KRATKI REZOVI, koja se emitira na desetak regionalnih televizija i na internetu. Ima iskustva i u tiskovnom novinarstvu – pisao jazz recenzije, osvrte i intervjue u dnevnim i tjednim novinama.  Član je Hrvatskog društva filmskih kritičara (HDFK), Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU), te predsjednik Udruge za promicanje filmskih i video kulturnih programa FILMSKA KLAPA.