|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

KOŠARKA – PRVA ŽENSKA LIGA: VODICE – SALONA 63:62

 

 

SOLIN – Košarkašice Salone do sada odigrale četiri utakmice, dvije pobjede i dva poraza. Pobijedile su Zaprešić i Crikvencu a izgubile od Zadra i u Vodicama (63:62).

VODICE – SALONA 63:62

Utakmica izgubljena u zadnjim sekundama sa zvukom sirene. Izuzetno kvalitetna i brza utakmica sa obje strane.

– Iako smo gubili i 15 razlike, moje cure su se vraćale i eto izgubile sa minimalnom razlikom. Petorka koja je započela utakmicu je i iznijela do kraja teret, fantastičnom obranom i ogromnim htijenjem sa zvukom sirene na žalost izgubile. Moram pohvaliti moje cure koje svaku utakmicu se dižu i prepoznaje njihova kvaliteta i ogromna želja. Pohvale stižu sa svih strana jer vide jednu novu dimenziju ekipe Salone – rekla je trenerica Salone Damira Fredotović.

Koševe za Salonu su postigle: Marija Orlandini 4, Mia Nekić 2,
Lara Zeba 10, Manuela Mladin 21, Lucija Balić 25.

Sljedeća utakmica je protiv Koprivnice 6. prosinca 2023. u 20,30 sati u dvorani na Arapovcu!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.