|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Klanovi popustili pod pritiskom vrha, stranka ide u remont

 

 

Kao što sam i najavio na facebook stranici portala, u novom komentaru riječ je o novim izborima unutar solinskog HDZ-a.

Do prije par dana sve je mirisalo na veliku bitku do istrebljenja. Dva klana, Prkićev i Dalin trebali su se sukobiti na unutarstranačkim izborima u nedjelju 17.10..

Da će doći do bespoštedne borbe i “krvi” u Solinu osjetio je i sami vrh stranke. Stoga su odlučili pozvati zaraćene klanove na pomirdbu i dogovor.

Ipak svi znamo kada je riječ o “torti i diobi šnita” oni se lako dogovore.

Odlučeno je da stranku preuzme Goran Miličević.

O Goranu i osobno imam samo riječi hvale, uvijek je nasmijan, nije politički umišljen, stručan i školovan i prije svega neukaljani član stranke.

Iako se sve zna pričekati ćemo nedjelju i čestitati novom predsjedniku stranke HDZ Solin.

Tko je Goran?
Goran Miličević je rođen 1979. oženjen je i otac troje djece. Po struci je magistar radiološke tehnologije, zaposlen u poliklinici Medikol. Stručni suradnik i mentor na Sveučilištu u Splitu, te predavač na stručnim sastancima komore zdravstvenih radnika. Gospodin Miličević je certificirani stručnjak i aktivni sudionik na projektima farmaceutske kompanije Novartis. Bio je prvi predsjednik Vijeća mladih grada Solina, a danas je predsjednik upravnog vijeća dječjeg vrtića Cvrčak. Član šahovskog kluba Dalmacijacement Mravince, osvajač brojnih medalja i priznanja. U slobodno vrijeme se bavi trčanjem i igra mali nogomet – izvor fb HDZ Solin

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...