|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

KK SOLIN: Dječaci završili ligu bez poraza

 

„Naši dječaci su prva generacija naše škole košarke u klupskoj povijesti koja je završila Županijsku ligu bez ijednog poraza! Hvale vrijedan podatak i vrijedan temelj za budućnost kluba, kao i poticaj igračima i trenerima za nastavak još kvalitetnijeg rada u našoj školi košarke.

Kao nagrada za ostvareni uspjeh krajem mjeseca putujemo u Zagreb na završnicu državnog prvenstva U12 dječaka koje se održava u Dubravi u trajanju od 4 dana. Ovim putem se zahvaljujemo i našim sponzorima i donatorima koji su omogućili da svi troškovi budu pokriveni te smo kao klub ponosni što su djeca i roditelji i ovaj put bez ikakvih troškova!!

Na završnici državnog prvenstva nastupit će 40-tak ekipa iz cijele države, a mi kao klub idemo odmjeriti snage s najboljima i skupljati iskustvo za buduće izazove! Veliko hvala i našem treneru i voditelju škole košarke Hrvoju Oršuliću na ogromnom zalaganju i neumornom radu!“  – rekao je tajnik Mirko Podrug.

Roster:

Ante Kušeta, Josip Perajica, Roko Kardum, Luka Galić, Josip Čović, Mario Fantini, Bruno Ćakić, Špiro Bečko, Ivan Vuković, Filip Šamadan, Frane Mihaljević, Filip Milavić, Josip Delale, Stipe Papić i Frane Bužančić

TRENER: Hrvoje Oršulić

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL