|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

KARATE KLUB DALMACIJACEMENT: Mladi solinski karataši uspješni na Županijsko prvenstvu na Braču

 

SUPETAR – Prvenstvo Splitsko-dalmatinske županije u karateu održano je 25. studenog 2023. u Supetru na otoku Braču, u organizaciji KK Dojo.

Mladi solinski karataši članovi KK Dalmacijacement polučili su zapažene rezultate.

Mladi Solinjani osvajaju u svojim kategorijama niz medalja. U katama zlatnu medalju su osvojili Petar Puhalo, Boris Krstić, Frane Boban, Sara Brčić, Mate Boban i Marino Drašković, srebro je pripalo Tomislavu Vrdoljaku, a Jakov Bošković, Duje Rapić, Andrija Podrug, Marko Lelas, Dominik Vrdoljak i Anđela Deković osvajaju brončanu medalju.

Trenerica Danijela Banović i predsjednica kluba Iva Galić, su zadovoljne rezultatima, a očekuju još bolje na Karate ligi Splitsko-dalmatinske županije u 12. mjesecu u Splitu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.