|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

KARATE KLUB DALMACIJACEMENT: Mladi karataši uspješni na Dalmatinskoj ligi

 

SOLIN – Mladi karataši solinskoga Dalmacijacementa nastupili su na prvom kolu Dalmatinska karate liga, 20. travnja 2024. u Pločama. Nastupilo je 412 natjecatelja iz 21 karate klub. Predsjednica kluba Iva Galić i trenerica Danijela Banović su zadovoljne rezultatima.

U katama članovi KK Dalmacijacement osvajaju zlatne medalje i pehare, mlađi ciciban Petar Puhalo, cicibanka Iva Kurevija i Boris Krstić mini učenik. Srebrom se okitio mini ciciban Ante Kurevija, a mlađa učenica Marko Lelas i starija učenica Tonka Šimić osvajaju brončane medalje.

U kumitama (borbama) učenica Tonka Šimić (+54 kg) osvaja u jakoj konkurenciji srebrenu medalju. Čestitamo svim mladim karatašima iz Solina!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.