|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

KARATE – KK DALMACIJACEMENT: Solinski karataši osvojili šest medalja u 2. kolu Dalmatinske lige

 

KARATE – KK DALMACIJACEMENT: Solinski karataši osvojili šest medalja u 2. kolu Dalmatinske lige

SOLIN – Drugo kolo Dalmatinske karate lige održana je 30. travnja 2023. godine u Zadru. Nastupilo je 378 natjecatelja iz 22 kluba. U jakoj konkurenciji karate klub Dalmacijacement iz Solina osvaja dobre rezultate. Šest medalja će krasiti vitrine kluba u Solinu.

U katama mini ciciban Petar Puhalo i mini učenik Frane Banjan osvajaju zlato, a učenica Tonka Šimić brončanu medalju. U kumitama (borbama) Frane Banjan u kategoriji mlađi učenici (-27 kg) osvaja srebro, Tonka Šimić učenica (+54kg) broncu, a Marta Šimić juniorka (-66kg) srebrenu medalju.

Trenerica Danijela Banović, a dakako i predsjednica kluba Iva Galić nadaju se još boljim rezultatima na sljedećem natjecanju.

 

 

 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.