|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Kamene temeljce zamijenili ugovori na papiru

 

 

Ne tako davno u Našem Solinu bio je običaj pred svake izbore polaganje kamena temeljca. Novi gradonačelnik Dalibor promjenio je Blaženkovo pravilo, nema više kamenja, sada je samo list papira.

POVEZANI ČLANCI:

„GLORIJET“- hram sramote

DOLORES JAMAN: Što je s uređenjem prostora kod Glorijeta ispod Gospina otoka?

U utorak 16. lipnja 2020. u Splitu je održana svečana dodjela 22 ugovora financirana nacionalnim i EU sredstvima među kojima i ugovori za program Brownfield za područje Urbane aglomeracije Split.

Gradonačelnik grada Solina Dalibor Ninčević je potpisao ugovor s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije o dodjeli 4.287.577,63 kn bespovratnih sredstava za projekt “Novi Glorijet”.

7 GODINA

Gospodo draga zašto nas pred svake izbore jebete u zdrav mozak, trebalo vam je 7 godina da uklonite montažnu građevinu s Glorijete, i sada nam prodajete priče i obećanja o nekom uređenju i novim ugovorima.

Danas u Solinu jedino budale i svoje uhljebe parazite možete uvjeriti u vaše bajke. Gradonačelniče Dalibor u dosadašnjem mandatu dokazao si dvije stvari, voliš lagati i olako obećaješ, pitanje je samo do kada?

Gospodin gradonačelnik zaboravlja da nitko drugi u Solinu ne širi demagogiju i populizam osim njegove stranke HDZ, a koja je na vlasti zadnjih 30 godina u našem gradu. On zaboravlja da je njegova stranka posljednjih 10 godina obećala završetak 20-ak projekata a završila samo par.

A KIC, A ŠKOLA

Zaboravlja na velebnu školu u Ninčevićima i Kulturno-informativni centar na ulazu u Salonu (poznat kao KiC Salona), projekte za koje se tadašnji gradonačelnik Blaženko Boban, a sadašnji župan splitsko dalmatinski hvalio u više navrata i o brzom završetku a i dobivenim sredstvima za te projekte. Prvi projekt je nedavno završen iako su kamen temeljac postavili 13.12.2014. a ovaj drugi (KiC Salona) nikada nije započet na terenu iako u više navrata najavljivan kroz 2015. i 2016. od župana Blaženka Bobana, a i saborske zastupnice MOST-a Ivane Ninčević Lesandrić.

A PROSVJED

Dale pokušava zaboraviti i na lažno obećanje da će izvesti građane naselja Priko Vode ako im ne bude izgrađen odvojak s brze ceste kod Mercatora.

A XXX + X

Gospodine gradonačelniče dosta nam je demagogije i populizma od strane vas i vaše stranke, zato vas molim u ime svih građana Solina da se hvalite samo s onim projektima koje završite u vašem mandatu.

GLORIJET – HRAM SOLINSKE SRAMOTE ☹️

Gepostet von Solin LIVE am Donnerstag, 16. Januar 2020

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u