|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

JK SOLIN: Ana Viktorija je sportska nada Dalmacije za 2018. godinu

 

Pet medalja na kadetskom PH u Splitu

SPLIT – Na Prvenstvu Hrvatske 2019. za kadete održanom u Splitu natjecatelji Judo kluba Solin, pod vodstvom trenera Dragana Crnova i pomoćnog trenera Josipa Kokeze, osvojili su pet medalja od kojih su dva zlata, dva srebra, jedna bronca, te po jedno peto i sedmo mjesto.
Zlatom su se okitili Dominik Rožić i Ana Viktorija Puljiz, srebrom Josip Dadić i Anica Bubić, a broncom Petar Mijić. Peto mjesto osvojila je Marta Vrlić a sedmo Toni Barišić.
Kadeti i kadetkinje Solina su ekipno osvojili treće mjesto. Čestitamo!

 

Ana Viktorija je Ženska sportska nada Dalmacije za 2018. godinu

Novinar Slobodne Dalmacije Frane Fulas je Ani Viktoriji uručio nagradu Ženska sportska nada Dalmacije za 2018. godinu, na proglašenju sportaša Dalmacije!

Solinska judašica u 2018. naosvajala se medalja. Na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu uzela je broncu u kategoriji do 44 kg u pojedinačnom i zlato u mješovitom ekipnom natjecanju, kao i srebro na kadetskom Europskom prvenstvu u Sarajevu. Iako je trenutačno prva na svjetskoj kadetskoj rang listi, odličje je osvojila i na juniorskom Europskom prvenstvu u Bugarskoj i to srebrno. Također je i dobitnica prestižne nagrade ‘Dražen Petrović’, koju Hrvatski olimpijski odbor dodjeljuje u kategoriji najveće nade hrvatskog sporta.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u