|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

ILEGALNO ODLAGALIŠTE OTPADA U MRAVINCIMA

 

Ako vam se kuća rađa, iskoristite ilegalna odlagališta Solina.

Koji ku… plaćati Čistoći kada možete bez kazne smeće odložiti na jedno od desetak ilegalnih odlagališta Solina i Klisa.

U solinskom naselju Mravince niklo je novo/staro ilegalno odlagalište otpada. Fotografije koje smo dobili od našeg čitatelja možete pogledati na dnu članka.

Što komentirati?

Na desetke objavljenih članaka, videa, i priznajem, nisam postigao ništa. Svi ste ostali isti, smeće koje svojim smećem zagađuje našu prirodu, naš okoliš.

Za najvećeg krivca smatram vladajuće Solina i Klisa koji uvijek prebacuju krivnju na druge.

Uvijek ću pamtiti riječi načelnika Klisa, Jakova Vetme, koji mi je nakon objavljenog članka EKOCID IZVORA RIJEKE JADRO kratko komentirao za ovo prvo odlagalište nadležne su Hrvatske šume, a ostala su na privatnim parcelama.

Ni gradonačelnik Solina, Dalibor Ninčević nije ništa drugačiji, on je davno dokazao da je on samo “vladajući pijun” koji uredno prima plaću i za ništa nije odgovoran.

Njegove pametne;

-ulica se nalazi u Solinu, ali je ista u nadležnosti Županijskih cesta.

-voda je u nadležnosti Vodovoda

-šume na području Solina su u nadležnosti Šuma

itd…

More jako pametnih izjava našeg dobrog gradonačelnika Dalibora.

Moram objaviti i jedan komentar našeg čitatelja, usko vezanog za ovu temu; “Pa neće valjda Dalibor uzet metlu u ruke i očistit ta pasja govna”

Naravno da neće, ali zato je on plaćen da vodi brigu o svome gradu, svakom dijelu grada, svakom građaninu, a ako to nije u mogućnosti neka podnese ostavku.

Iskreno, uvijek se pitam koju pizdu materinu izdvajamo toliki novac za plaće gradonačelnika i dogradonačelnika kada ti isti za ništa nisu odgovorni.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...