|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

HNK SLOGA-MRAVINCE: Trener Žuljević okuplja momčad 18. srpnja

 

 

Pojačanja Krišto, Puljić, Božić, Džaja i Kušeta

MRAVINCE – Mravinska Sloga, član 3.NL jug, osnažuje prvu momčad za slijedeću sezonu. Pristupnice za Slogu u nazočnost sportskog i tehničkog direktora kluba Ivana Jurasa i Jakova Radmila, su potpisali trojica provjerenih igrača, iskusni zadnji vezni Dario Krišto (35), lijevi branič Šime Puljić (27) i ofenzivni vezni igrač Luka Božić (22). Dario Krišto dolazi iz Omiša, u dugogodišnjoj nogometnoj karijeri je između ostalih igrao za Posušje, Dugopolje, Šibenik, Inker, Zrinjski itd. Šime Puljić je prošle sezone igrao za sinjskog Junaka, a prije toga za Solin, Omiš, Mosor i Split.

Najmlađi među njima Luka Božić dolazi iz unešićke Zagore, branio je boje Splita u kojeg je došao iz hajdukove nogometne škole.

– Pripreme počinju u četvrtak, 18. srpnja 2024., u 18,30 sati. Trojica spomenutih igrača su nam ciljana pojačanja. Za sada gro momčadi ostaje na okupu, a do početka priprema će biti odlazaka i dolazaka – rekao je trener Sloge Ivica Žuljević. Dva dana poslije za Mravinčane su potpisali još dvojica igrača drugoligaškog rejtinga, srednji branič Luka Džaja (23) iz Solina i vezni igrač Nikola Kušeta (22) povratnik iz slovenskog Primorja!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.