|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Građani ako vam smetaju antene uklonite ih

 

Foto: Solin Live

 

Zadnje dane inbox pun poruka o novoj anteni na Pošti u samom centru Solina.

-Četvrta stigla

-Koliko vidim bile su 3, a nedavno su dodali i četvrtu…Nasuprot antena su stambene zgrade, ispod njih je čak i vrtić…u krugu od 500 m ( unutar koji se smatraju opasnima po zdravlje ) su kuće, škole, vrtići itd…Jedan stanar koji živi nasuprot Poslovnog centra mi je rekao da ima dosta ljudi koji su umrli ili još boluju od raka. Kako grad koji sebe naziva “prijateljem djece” ovako nešto može dozvoliti!? Obraćam se vama, jer vidim da inače govorite o problemima…Ne znam kome se obratiti, jer koliko vidim od prosvjeda nikad ništa?

-Danas su jednu makli s pošte

-Daj napiši nešto o antenama u centru

-Pišeš gluposti a nećeš o antenama

itd….

E sad ovako dragi moji sugrađani, svi vi bi tili sjediti doma i da vam drugi rješavaju probleme, e bome ne može to tako. Ako vam smetaju antene, otvorite vaše okice, organizirajte se i jednostavno ih skinite. Trebaju vam jedne skale, potreban alat za demontažu i telefon za nazvati policiju (da osiguraju područje kad budu padale antene).

Kad se odlučite obavezno me nazovite jer ću biti prvi koji će vas snimati uživo. Boli vas kurac il pizda, na jedan dan ćete biti heroj Solina.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u