|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

EKSLUZIVNO DOZNAJEMO Cijela oporba podržala Vedrana

 

Izgleda da je i službeno, cijela oporba ujedinjena, svi za Vedrana.

Prvi doznajemo i imamo potvrdu cijele oporbe, svi su ujedinjeni i svi podržavaju Vedrana Duvnjaka u drugom krugu izbora za gradonačelnika.

-Istina je, podržavamo Vedrana u drugom krugu i stranku NLM, također pozivamo sve naše glasače da glasaju za Vedrana, Josip Brčić dopredsjednik stranke Bolji Solin.

-Vidljivo je da Solin želi promjene, podržavam Vedrana Duvnjaka i pozivam sve birače Domovinskog pokreta da u drugom krugu glasaju za njega, Tihomir Bečko, Domovinski pokret.

Mario Jaman, kao kandidat i predsjednik solinskog SDP-a, otvoreno pozivam sve naše glasače da svi zajedno izađemo na izbore i damo potporu kandidatu Vedranu Duvnjaku. Građani su pokazali da žele promjene, 63% ih je glasalo za promjene.

Ja Mirko Roguljić, smatram da je ekipa MOST-a pobjednik ovih izbora, jer smo se u izbornu utrku uključili prije dva mjeseca i osvojili jedno vijećničko mjesto. Smatram da se HDZ otuđio od naroda, da su se osilili i razbahatili i da ne osluškuju bilo, puls vlastitog biračkog tijela. U drugom krugu pozivam sve glasače MOST-a da podrže Vedrana Duvnjaka i stranku NLM i da nakon 30 godina donesemo promjene na bolje u našem gradu.

Vedran Duvnjak, NLM, Istina je ono što su svi priželjkivali. Cijela oporba je podržala mene kao kandidata u drugom krugu! Hvala svima, a sad idemo svi zajedno donijeti gradu toliko željene promjene! Vrime je za #razVedravanje!

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...