|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

DOŠLI PAMETI I NAKON PET MJESECI IZABRALI TONĆA

 

Konačno se možemo pohvaliti da se isplati utjecati sa strane i razbucati lošu politiku političkih amatera.

Pet mjeseci šupljeg stanja.

Pet mjeseci im je trebalo za ono što su mogli riješiti u jedan dan.

Zašto imamo takve predstavnike?

Jer smo ih mi izabrali i dali im u ruke moć da nas zajebavaju.

Politička borba je dozvoljena, dapače potrebna. Nešto krucijalno. Ali voditi ratove oko nečega što imaš Bogom dano su dječije igre

I ova sjednica, (hvala you tube), nam je pokazala kako smo u odabiru ponovo fulali. Toliko političke sirovosti, puno nepotrebnog, čak uvredljivog, za povratit. Zar oni sami nisu svjesni neznanja i potrebe zaštite samog sebe.

S posebnom pažnjom smo pratili točku imenovanja, po natječaju, ravnatelja Doma kulture Zvonimir, očekujući jednostavan postupak i sve ruke u zraku.

Džaba nadanja.

Kad si zaraćen onda moraš iskoristiti svaku šansu da bi napakostija protivniku i upravo su u tom pravcu krenuli vjećnici HDZ-a.

Potpuno nepotrebno mudrovanje o temi filma “Beskonačan dan” kako bi uvridili vladajuće i natovarili im teret pet mjesečnog gubljenja vrimena, a da nisu ni svjesni kako su im bili dostojni partneri u tom manevru.

Kad imaš sve posloženo, kad si svjestan da je trenutak za zajedničku poruku, čemu vrjeđanje? Kad se spustaš na uvrede pojedinca onda si sam ono što govoriš drugome.

HDZ je ono što svi znamo u Solinu.

Trideset godina vladar i moćnik da čini što ga je god volja. To je i činija.

Vrime se minja i tvrdnja suprotne strane kako su na nakaradan način upravo oni potencirali prethodni izbor, stoji. I umjesto da se pokriješ ušima i šutiš, vrag ti ne da mira i braniš ono što se obranit ne može.

Za “rat” ne treba puno razloga.

Upravo su skoro to zakuhali HDZ-ovi vjećnici, ali srićom, politika je kurva, a političari samo dobri glumci.  “Razum” je prevlada pa je Roguljićevo i Bečkovo “rušenje” gotovog, ostalo po strani.

Gospodo, izvukli ste se, no dojam o svom radu niste popravili na bolje.

Iako sam prije par dana i javno objavia jučerašnji rezultat, čestitam Tonću i radujemte se nadolazećem kulturnom ljetu u Solinu.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...