|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

DALE TUŽI, ŠTO TE KOŠTA

 

 

Moje javno bavljenje prilikama u društvu, priko portala SOLIN LIVE, naročito u Solinu i Klisu ima karakter korisnog i ničega drugog.

Moj portal služi u tu svrhu, ni na kraj pameti mi nikad nije niti hoće, bilo da ga iskoristim kako bi bilo komu pogodova ako nije zasluženo.

Javno je poznato da pojedine televizije i portali imaju ugovor o praćenju i da se za te usluge plaća iz gradskog proračuna kojeg mi punimo.

Postavljam sebi pitanje što mi ovo triba?

Upravo sam dobija poziv na suđenje gdje me Grad Solin tuži s njima poznatim razlozima. Normalno da ću se odazvat i normalno da ću iznijeti sve što budu pitali. Nadam se da će nasuprot meni biti Prvi čovik grada ili Ona koju sam „prozva“ za sumnjivu rađu o čemu sam pisao.

POVEZSLANI ČLANCI;

Velika muljaža iz solinskog odjela za EU fondove

Nebi bilo pošteno da tu bude samo njihov odvjetnik jer tada su oni obične kukavice-skrivači.

Dale, ti više nikad nećeš bit gradonačelnik grada Solina. Nećeš bit ništa jer su te potrošili. Zapravo sumnjam da si ti pokretač tužbe, ovo više miriše na ‘miris Prve dame’. A ja sam samo zatražija da se sumnjive radnje kojih ima na pretek ispitaju od onih kojima je to posao.

Može se Dale ponešto sakrit ili kamfulirat ma u Solinu se više ne može bit siguran u nedodirljivost. Uspili ste potpuno umrtvit većinu u gradskom vijeću koja to više nije. Stručno ste ih privukli na šutnju i „suradnju“. Preporučujem Duvnjaku i Mikasu da se učlane u HDZ pa će i ostali. Ostat će vjećnik mrtvog SDP-a ma on i tako nikad nije bija vaš problem.

Ostat će i jedini nezavisni Tihomir Bečko a očekujem da i njega grad tuži jer je javno iznija podatke oko potrošnje EU sredstava na izvoru sramote.

Ako ga Dale ne tužiš razumit ćemo te. Neš sigurno jer ne smiješ iz razloga koje pametan čovik razumi. Ako ga ne tužiš znači da je vjećnik u pravu. A optužba nije baš bezazlena.

Iz poziva na suđenje piše da ću platit troškove ako ne dođem, valjda ti Dale misliš da ću platit i troškove suđenja. Ako izgubim onda hoću a tebe javno pitam ako grad izgubi oćeš li ti platit iz svog džepa. Zašto bi se plaćalo iz proračuna nisu me stanovnici tužili već ti.

Javno ću zatražit da se vidi tko to plaća. Ma ne boj se Dale sredit će tvoji tu sitnicu.

Svaki dan mi ljudi prilaze i daju podršku ma ne smiju javno. A znaš li Dale zašto. Jer ste im u ovih trideset godina dali do znanja da se ne isplati.

Ajde Dale, pojavi se u sudnici odmah jer ću te inače pozvat ko svjedoka.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...