|  | 

Crna kronika

CRNA KRONIKA SOLINA

 

Sumnjiče se za pokušaj nanošenje teških tjelesnih ozljeda

U subotu, dana 03.10.2020. godine policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju te nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl.29 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Naime, postoji sumnja da su se u petak, oko 16.00 sati u Solinu fizički sukobili 26-godišnjak i 24-godišnjak s 22-godišnjakom pri čemu je 22-godišnjak zadobio tjelesne ozljede. Prilikom postupanja policijskih službenika na okolnosti ovoga događaja, u neposrednoj blizini mjesta događaja u osobnom automobilu zatečen je 22-godišnjak s vidljivim ozljedama, a vizualnim pregledom osobnog automobila u kojem se nalazio na vidljivom mjestu, uočen je nož. Isti je priveden u službene prostorije uz uporabu sredstava prisile.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju uz kaznenu prijavu 26-godišnjak i 24-godišnjak predani pritvorskom nadzorniku, a zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl.29 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv 22-godišnjaka podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

Pokušaj razbojništva

Jučer u Solinu dvije osobe pokušale su izvršiti razbojništvo u kiosku tako da je jedan od njih s gumenom palicom udario uposlenu po ruci, nakon čega su se udaljili bez da su išta otuđili. Oštećenoj je pružena liječnička pomoć na KBC Split gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede. Na mjestu događaja izvršen očevid. Kriminalističko istraživanje u tijeku.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u