|  |  | 

Komix ZP Izdvojeno

CLE@N selfi metla – Inovacija 22. stoljeća dolazi iz Solina

 

CLE@N selfi metla, spoj je mobilne aplikacije, mobitela i metle.

Foto: Solin Live

Inovacija je to koja će izmijeniti svijet, učiniti ga čistim i ljepšim.

Omogućuje svima aktivno sudjelovanje u čišćenju svojih ulica, kvartova, kuća i stanova nakon čega mogu napraviti savršen selfie ispred očišćenog dijela, na jednostavan i zabavan način, besplatno.

Fotografiju mogu dijeliti na društvene mreže putem mobilnog interneta, mogu raditi razglednice i slati ih u fizičkom obliku na željenu adresu, a mogu se i educirati o lokaciji jer Cle@n je i svojevrsni turistički vodič”, kazao nam je na predstavljanju svog uređaja solinski inovator.

– Isplatilo se nositi šefa stranke, zato sam siguran u uspjeh moje inovacije. Ovo je prototip, a uskoro započinjem serijsku proizvodnju, ponosno ističe Solinjanin.

Župan mu je obećao sigurno tržište i brzu zaradu

Kupit će ga Čistoća Split, a zatim i ostale Čistoće iz gradova u kojima vlada naša stranka, osobito u SD županiji, gdje vlada tko drugi doli naš Blaženko Boban. Dobar je on čovik, voli pomoć, al je bome težak, nosija san ga na ramenima, još me bolu leđa.

100 selfi metli za solinsku komunalu

Žao mi je što Solin nema Čistoću d.o.o., ali u stranci su me uvjerili da će i Solin kupiti stotinjak komada, toliko zaposlenika broji solinska komunala. Ništa neradu, ali sam siguran da će uz moju selfi metlu uslikati dosta selfija za grupu Solin ljepota koja ne prolazi!

Šveđani kao uzor

Namijenjena je svim ljudima, uvjeren sam u međunarodni uspjeh. Očekujem velike narudžbe iz Švedske, oni su poznati po čistoći i velikom broju selfija, tako da će im Selfi metla biti jako korisna, rekao je Solinjanin.

Ne želi biti gradski uhljeb i raditi za 5 iljada kuna

Zašto raditi u gradskoj firmi za 5 iljada kuna, kad mogu izmust milijune od poreznih obveznika prodajući Selfi metlu, DORH je uvik na strani naše stranke.

Cijena, prava sitnica

Puno truda sam uložia u ovu inovaciju. Kad sve zbrojim i oduzmem, nekih 80.000kn po komadu. Mala je to cijena kad su u pitanju porezni obveznici. Koliko god im uzeli, opet će glasati za naš HDZ, zaključio je mladi Solinjanin.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Članak koji se nalazi u kategoriji KOMIX nije stvarna vijest, te će vas nasmijati kroz sliku i tekst