|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

BORILAČKI SPEKTAKL u SOLINU: Humanitarna priredba u čast i pomoć pri liječenju legendarnog Branka Cikatića

 

 

„Salona fight za hrvatskog Tigra“ – Solin-Gradina 7. srpnja 2019.


Solin, K-1, Branko Cikatiæ

SOLIN – Priprema se borilačka priredbu u rodnom gradu našeg najuspješnijeg i najtrofejnijeg natjecatelja Hrvatskog Tigra Branka Cikatića. Humanitarna priredba u čast i pomoć pri liječenju legendarnog Solinjanina Branka Cikatića pod nazivom „Salona fight za hrvatskog Tigra“ održati će se u nedjelju navečer 7. srpnja 2019. u solinskoj Gradini.

Zasigurno vam je poznato da se naš Branko intenzivno oporavlja od dugotrajne i iscrpljujuće bolesti u svojoj rodnoj kući u Solinu okružen svojoj obitelji, koja mu je najveća podrška u ovom životnom fightu. Potaknuti smo zahvalom gospodinu Cikatiću na sve sto je učinio u borilačkom sportu i istinskom željom da mu pomognemo u liječenju i oporavku.

Priredba će se održati u ambijentu koji podsjeća na rimsku arenu u kojoj će snage i vještinu odmjeriti domaći borci i borci iz inozemstva u disciplinama Muaythai i K-1 u kojima je Branko dosegnuo svjetski vrh i postigao svjetsku slavu. Veliki interes za sudjelovanje u ovoj priredbi postoji iz Slovenije, BiH, Mađarske, Crne Gore, Slovačke i drugih zemalja unatoč ljetnoj vrućini i praznicima.

– Branko je vrlo cijenjen u cijelom svijetu, jer je bio veliki borac i veliki znalac, jedan od najvećih svjetskih boraca u povijesti K-1, muaythai i kickboxinga, tako da nije čudo sto mnogi žele sudjelovati na ovoj priredbi.

Fight card se još uvijek slaže s obzirom na veliku zainteresiranost klubova iz Hrvatske i Europe i u želji da izaberemo najbolje borbe o čemu ćemo vas naknadno izvijestiti. Isto tako javilo se i nekoliko poznatih pjevača s hrvatske estrade koji žele uveličati ovaj događaj i gostovati s par pjesama u čast Branku Cikatiću – rekao je predsjednik organizacijskog odbora Stipan Jurišić.

Klub tajlandskog boksa Split je organizator ove priredbe u suradnji s klubovima tajlandskog boksa: Tigar- Cikatić, Flash a cijelu priredbu podržava Hrvatski savez tajlandskog boksa. Gospodin Cikatić je inače osnivač ovog ponosnog saveza i člana svjetske IFMA federacije.

Grad Solin je domaćin ove priredbe a Županija Splitsko-Dalmatinska suorganizator.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u