|  |  | 

Komix ZP Izdvojeno

BLAŽENKO BOBAN: “Spreman sam i na štrajk glađu, da bih dobio taj tunel kroz Kozjak”

 

 

Splitsko-dalmatinski župan, g. Blaženko Boban je još svibnju u Splitu predstavio cestovne i nautičke infrastrukturne projekte koji bi se većinom financirali iz EU fondova, pri čemu je tunel kroz Kozjak označio kao najvažniji županijski projekt zbog kojeg je, dok se ne pokrene, “spreman i kampirati u Zagrebu”.

U tom trenutku, njegov protukandidat, g. Miro Bulj, oštro se osvrnuo na te izjave. “Boban niti moje amandmane nije podržao kada su u pitanju škole u Zagori, niti ravnomjeran razvoj cijele županije, niti se borio za sredstva koja su ukinuta u Dalmatinskoj zagori. Ukratko, nije podržao ništa ključno za ovu županiju, a zbog čega ja nisam digao ruku za proračun! Njegov jedini program kao zamjenskog kandidata za župana je zapošljavanje rodbine, a sve što je ‘mega’ ovdje nisu projekti već on – mega lutka na mega daljinskom upravljaču iz Zagreba”, poručio je Bulj. “Boban je pobijedio jer je ovo bila borba Davida i Golijata, ali mu sada poručujem da ako ne digne šator ispred Ministarstva zbog realizacije projekata, kao što je obećao, ja mu kažem da ću s narodom taj šator ja dignuti! I ispred ministarstva i ispred zgrade Županije!”

Spreman sam i na štrajk glađu, da bih dobio taj tunel kroz Kozjak.

I tako, kako bi mu dokazao da misli ozbiljno, novi je župan odlučio biti ustrajan u svojoj odluci za provođenje projekata. Boban, kao što je i obećao, uskoro postavlja šator ispred Banskih dvora u Zagrebu.

– “Tek sam jučer  kupio šator, turisti sve pokupovali i vidite svu potrebnu opremu. Ipak očekujem poduži boravak u njemu. Reka sam postavit šator ispred ministarstva, ali sam se odlučio ispred Banskih dvora. Nema smisla kampirat ispred nekog od ministarstava, jer ministri će se ograditi i reć da pitam Vladu, zašto da gubim vrijeme”, rekao nam je. “Spreman sam i na štrajk glađu, da bih dobio taj tunel kroz Kozjak. A već sam dogovorio i logistiku s medicinskim osobljem, ako mi zbog toga bude narušena zdravstvena situacija.”

Pozdravljamo ovoliku požrtvovnost g. Bobana. Pratit ćemo i dalje razvoj događaja i ovu veliku akciju našega župana, te vas o svemu pravovremeno izvještavati na našem portalu.

Članak koji se nalazi u kategoriji KOMIX nije stvarna vijest, te će vas nasmijati kroz sliku i tekst
mm

ABOUT THE AUTHOR