|  |  | 

Općina Klis ZP Izdvojeno

Besplatne adventske predstave u Klisu

 

 

Općina Klis priprema bogat program besplatnih adventskih aktivnosti, otvorenih za sve zainteresirane građane. U ponedjeljak 11. prosinca 2023., s početkom u 20 sati, bit će održana hit predstava “Kad udari južina” u prostorijama Općine Klis. Dodatno, u nedjelju, 17. prosinca 2023., u 17 sati, mališane očekuje posebna predstava za djecu pod nazivom “Kako je vilenjak spasio Božić”.

Poseban doživljaj stiže 21. prosinca 2023., s početkom u 20 sati, kada će se održati Best off stand-up show Splitske scene. Nakon izvedbe, svi posjetitelji pozvani su u park ispred Općine Klis gdje će uz glazbu, DJ-a te saksofon moći uživati u besplatnom kuhanom vinu, kobasicama i fritulama.

Završetak adventskog programa obilježit će doček dječje Nove godine uz predstavu “Orašar – cirkus i iluzija” koja će se održati 27. prosinca 2023. s početkom u 17 sati.

Sve navedene aktivnosti su besplatne, no kako bi osigurali svoje mjesto, posjetitelji su pozvani da izvrše rezervaciju putem sljedećih poveznica:

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovim događanjima te rezerviraju svoje mjesto kako bi uživali u besplatnom i raznovrsnom adventskom programu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL