|  |  |  | 

Solinjani pitaju Solinjani pitaju ZP Izdvojeno

“Balvan revolucija” 90-tih u Kninu, 2020. u Solinu

 

Foto: Solin Live

Svi sve znaju, a svi šute?!

Koliko mi je poznato još nitko nije proglasio Izvanredno stanje u našoj državi, ali sve mi se čini da policija preuzima vlast u našem gradu.

MOLIM odgovor na ovo pitanje;

ZAŠTO NITKO NIJE OBAVIJESTIO JAVNOST I MEDIJE O POSTAVLJANJU KAMENIH BLOKOVA U ULICI DON FRANE BULIĆ, NA GRANICI SOLINA I KAŠTELA?

Iz grada Solina mi tvrde da je policija postavila ove blokove, a iz policije tvrde;

u odnosu na Vaš upit obavještavamo Vas kako je u koordinaciji PP Solin, PP Kaštela, te  Stožera civilne zaštite grada Solina i Grada Kaštela, a  u cilju provedbe Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka,  na kraju kolnika ulice Don Frane Bulića, Grad Kaštela postavio betonsku zapreku jer je tijekom rada na terenu i  provedbe naprijed navedene Odluke, uočeno kako neki vozači pokušavajući izbjeći policijsku kontrolu, voze obližnjim sporednim ulicama i mimo postavljenih punktova ulaze u Grad Solin, odnosno u Grad Kaštela.” 

Činjenica je da su blokovi postavljeni pokraj firme koja je u Solinu.

E sad, kako to da su Kaštelani postavili blokove unutar granica Solina, ili je možda riječ o preuzimanju granice i širenju Kaštela na Solin?

Gdje je postavljeno; Solin, Kaštela ili sama granica, tko je postavio; policija, Solin, Kaštela, ma boli me ku….

Recite mi, DI JE KRAJ VAŠEM TERORU I UVOĐENJU POLICIJSKE DRŽAVE? 

I za kraj pitanje za premijera, gospodine Plenković kada će završiti “policijski igrokaz”, i kršenje ljudskih prava i demokracije, koju smo krvlju izborili 1991.?

 

 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL