|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

3.HNL JUG –HNK SLOGA: Izvršni odbor kluba prihvatio ostavku trenera Siniše Jalića

 

Solinjanin Ante Boban trener do izbora novoga

Izvršni odbor nogometnog trećeligaša Sloge iz Mravinaca, u ponedjeljak navečer 5. listopada 2020., prihvatio je ostavku trenera prve momčadi Siniše Jalića. Do izbora novoga trenera seniorsku momčad će voditi novi voditelj škole nogometa Sloge Solinjanin Ante Boban, magistar kineziologije. Za kontakte oko izbora novog trenera i prijelazni rok zadužen je predsjednik kluba dr. Zdravko Perko.
Siniši Jaliću Uprava kluba zahvaljuje na plodonosnih pet godina vođenja prve momčadi, koji će biti zapisani zlatnim slovima u uspjehe kluba iz Mravinaca. Poglavito zbog sezone kada su osvojili duplu krunu, prvo mjesto u prvenstvu 1.ŽNL i posebno drag pehar pobjednika Kupa NSŽSD, a nakon toga i ulazak u viši rang, u 3.HNL jug. Nažalost ove sezone startali su loše, nakon sedam utakmica nalaze se na posljednjem mjestu bez pobjede sa dva boda, te je uslijedila ostavka Jalića!

Novi trener Ante Boban

Prisjetimo se Slogaše, odnosno novog trenera čekaju dvije uzastopne gostujuće utakmice, prva u subotu protiv Zagore u Unešiću, a druga zaostala u srijedu 14. listopada protiv OSK-a u Otoku.

Prije toga Sloga je domaćin finala juniorskog županijskog nogometnog Kupa, u četvrtak 8. listopada u 16 sati u Mravincima se sastaju vršnjaci Sloge i Splita. Mravinčane će i u ovoj utakmici voditi Ante Boban, jer je trener Karlo Trumbić zaradio crveni karton na prošloj prvenstvenoj utakmici kao Jalićev pomoćnik.
Sutradan, u petak, je i redovna Izborna skupština HNK Sloga, na kojoj će se birati novo rukovodstvo kluba na mandat od četiri godine.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u