|  |  | 

Vijesti ZP Izdvojeno

25-godišnjak osumnjičen za više kaznenih djela

Policija lopov

Izvor: Policijska uprava SD županija

Policijski službenici Policijske postaje Solin su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za počinjenje tri kaznena djela „Teška krađa“, jednog kaznenog djela „Krađa“, te dva kaznena djela „Nedozvoljena uporaba tuđe pokretne stvari“.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 17. veljače i 10/11. travnja provalio u uredske prostorije u Matoševoj ulici u Solinu, te otuđio računalo i novac, dok je u razdoblju od 25. prosinca prošle godine do 14. ožujka 2016. provalio u nenastanjenu kuću u mjestu Veliki Broćanac, iz koje je otuđio inox bačvu i 54 litre vina. Sumnja se i da je 10. travnja otuđio novac iz obiteljske kuće u Solinu, u iznosu od oko 1500 kuna.
Također se sumnjiči i za protupravno oduzimanje vozila VW Golf 4/5. ožujka u ulici Gašpina mlinica u Solinu, kao i za protupravno oduzimanje vozila VW Polo 12. travnja u ulici Gašpini u Solinu. Navedena vozila je nakon korištenja ostavio.
Ukupna materijalna šteta nastala počinjenjem navedenih kaznenih djela iznosi oko 37.000 kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.
Protiv 25-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu. Doveden je pritvorskom nadzorniku.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL