|  | 

Nekategorizirano

13 PROJEKATA HDZ-a IZ 2013 | Obećanje br.7: Marina

 

Foto: Solin Live

Obećanje br.7: Marina

Obećanje koje nikada nije ugledalo svjetlo dana, projekt kojeg je saborski zastupnik i bivši gradonačelnik Blaženko Boban obećavao čak tri puta kroz medije, u nastavku možete pročitati dijelove istih.

KROZ POVIJEST IZ LOKALNIH MEDIJA:

2011. – Južno od ušća Jadra uskoro solinska marina sa 130 vezova

2012. – ISKORAK Marina na ušću Jadra, šetnica do Vranjica, hotel na Kosici…

2014. – Solin će dobiti kupalište, nautičku luku sa 130 vezova, lungomare…

“Triput je triput” – “1000 puta izgovorena laž postaje istina” a zahvaljujući našim kolegama imamo i dokaze da gospodin Blaženko Boban i nije onakav kako ga se prezentira kroz pojedine medije.

Tužno je i žalosno da sada taj isti gospodin traži od nas glasove za čelno mjesto županije. Ja vas pitam, kako da mu sada vjerujemo da će nešto napraviti s te pozicije kad nije ispunija ova solinska obećanja.

 

Dragi čitatelji svaki dan vam donosimo po jedan projekt s lokalnih izbora 2013., a kojeg je vladajuća stranka HDZ – Solin obećala izgraditi u svom četverogodišnjem mandatu.

Naš portal u svim člancima iznosit će samo istinite činjenice i stanja koja smo zatekli do trenutka pisanja istih. Nećemo ulaziti u detalje i razloge zašto neki projekti nisu i završeni, to nas a ni vas dragi čitatelji ne zanima. Nas zanimaju samo opipljivi dokazi, jer obećanja su samo za budale.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...