|  | 

Sport

1.ŽNL Split, 26. kolo: SLOGA – MLADOST (P) 2:2

 

Foto: Ivica Čavkaoga

MRAVINCE – Igralište Glavica. Gledatelja 100. Sudac: Mirko Odrljin (Čaporice).

STRIJELCI: 0:1 – Lončar (21), 0:2 – Strinić (38), 1:2 – Barać (70), 2:2 – Boko (72).

SLOGA (M): Meštrović, Caktaš, Gizdić, Vrgoč (od 46. Maloča), Šimić, Gusić, Boko, Barać, Ujević (od 46. Mikelić), Katić, Sunara (od 46. Kapitanović).
TRENER: Siniša Jalić.

MLADOST (P): Maršić, Meter, Šakić, Strinić, Kujundžić, M. Šimić, Lozo, Jukić, Lončar, Petričević, Grabovac.
TRENER: Ante Knezović.

Sloga je neriješenim zaključila uspješnu sezona u 1. ŽNL. Nogometašima Sloge i struci, čestitke za uvjerljivo osvojeno drugo mjesto! Gosti iz Prološca su na odmor otišli s prednošću od 0:2. Oba pogotka su bili udarci iz daljine, prvo Ivan Lončar s 20-tak metara, da bi Marijan Strinić u 38. minuti sa oko 30 metara pogodio za 0:2. U drugom dijelu domaćini u svega dvije minute, u 70. i 72., preko najboljeg pojedinca Sloge i strijelca lige Ante Baraća, a potom i mladog Ivana Boke poravnali su rezultat na 2:2.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.