|  |  |  |  | 

Nekategorizirano Sport Sport ZP Izdvojeno

1.ŽNL NS ŽSD – NK OMLADINAC: Vranjičani odlično krenuli u ovoj godini! 

 

VRANJIC – Županijski nogometni prvoligaš Omladinac iz Vranjica u proljetni dio sezone je krenuo odlično. U prvih pet susreta momčad trenera Vinka Marače krenula je sa četiri pobjede (Jadran KS, Mračaj, Tekstilac i Imotski) i jednim neodlučnim (Val). U klubu su svi iznimno zadovoljni ostvarenim rezultatima kako u seniorima tako i u školi nogometa. Mladoj momčadi puno je značio povratak u matični klub u ovom zimskom prelaznom roku napadača Zvonimira Ožegovića, koji uz Nina Vučemilović Alegića čini napadački tandem. Trenutno je Vučemilović Alegić prvi strijelac 1. Županijske lige NSŽSD s 11 pogodaka.

– Uz odličan bodovni saldo dodatno vesele nastupi na obnovljenom travnjak na glavnom terenu Sportskog centra u Kavi uz pomoć Grada Solina i vrijednih klupskih djelatnika. Uprava kluba je napravila dodatne napore te iznašla sredstva, te je u prošlom tjednu dobavljen i postavljen novi semafor koji će dodatno krasiti klupsku infrastrukturu. Na sam blagdan Cvjetnice ove nedjelje plavo crni će biti domaćini stobrečkom Primorcu. Voditelj škole nogometa Ivan Grgić može se pohvaliti sa dva projekta jedan je odlazak na međunarodni turnir u Italiji u svibnju gdje će dvije generacije našeg kluba nastupati, a obnavlja se naš turnir za djecu Turnir u čast hrvatskih branitelja “Mediteran kup 2023.” koji će se održati koncem lipnja, koji je bio prekinut zbog corona virusa – rekao je Mario Juriš, predsjednik NK Omladinac.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.