|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

3.HNL JUG – HNK SLOGA: Predsjednik kluba dr. Zdravko Perko zadovoljan na kraju sezone

 


Mravince, 3.HNL jug, HNK Sloga, sezona 2021./2022.
Treneri u ovoj sezoni, Boris Pavić i Ivan Matić
Snimio: Miro Podrug

Trener Ivan Matić trener i u novoj sezoni

MRAVINCE – HNK Sloga iz Mravinaca je sezonu završila na devetom mjestu 3.HNL jug. Predsjednik kluba dr. Zdravko Perko na kraju sezonu ocjenjuje uspješnom, kako u seniorskoj tako i u konkurenciji mlađih uzrasta, koji su do kraja bili u borbi za naslove u svojim ligama. Na neki način uspješno organiziranim turnirom dječaka sv. Ivan Krstitelj, je završena sezona za klub iz Mravinaca.

Prisjetimo se na početku drugog dijela prvenstva Izvršni odbor četvrtoplasiranog trećeligaša HNK Sloga iz Mravinca prihvatio je želju dotadašnjeg trenera Sinjanina Borisa Pavića i sporazumno ga razriješio dužnosti trenera prve momčadi. Nadalje, na istoj sjednici je Izvršni odbor za novog trenera prve momčadi HNK Sloga Mravince jednoglasno imenovao Splićanina Ivana Matića.

– Još jednom moram naglasiti sezona za Slogu je uspješna u svim segmentima. No, nije mi se ispunila želja da budemo osmi odnosno ispred susjednog Uskoka iz Klisa. Izgubio sam opkladu, pečeno janje, koja mora biti realizirana ovih dana. Bio sam blizu dobitka dvije minute prije svršetka utakmice protiv Zagore u Unešiću. Što se tiče struke neće biti temeljnih promjena, Ivan Matić ostaje trener seniora, a Ante Boban voditelj Škole nogometa – rekao je predsjednik kluba dr. Zdravko Perko, a u svezi igračkog kadra za sada nije bilo puno novosti:

– Službeno je klub jedino napustio Marin Romić, jer seli u Istru. Razgovaramo sa nekoliko igrača na ciljanim pozicijama, plus naši juniori, te mladi igrači koji žele kroz trećeligaško natjecanje svoju afirmaciju.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.