|  |  | 

Zanimljivosti ZP Izdvojeno

CHEF BASIC: Novi program za profesionalne kuhare

 

Želite se baviti kuhanjem kao profesijom? Želite li uveseljavati goste dobrom hranom?

Želite li to učiniti na teži način, jer u kuhinji ima i čišćenja i pranja i održavanja, i uspjeha i neuspjeha? Onda je CHEF BASIC pravi program za vas!

Svaki dobar kuhar započinje s “dna kuhinjskog lanca” jer za dobro i pravilno kuhanje potrebno je naučiti dobre osnove kuharstva; tehnike rezanja, tehnike filetiranja, tehnike čuvanja i skladištenja namirnica. Zatim na red dolaze tehnike kuhanja, poširanja, pečenja, pirjanja, sotiranja, a tijekom edukacije nećemo pobjeći niti od miješenja kruha i peciva, pravljenja osnovnih biskvita, torti i deserata.

Na Chef Basicu kuhati ćete gotova i jela po narudžbi, specijalitete domaće i internacionalne kuhinje…Pripremiti ćemo vas tijekom 245 sati treninga za profesionalnu kuhinju u kojoj vas od velikog uspjeha dijele “samo” puno znoja, rada, živaca i godina rada! No i pokazati da nema ništa ljepše nego uveseljavati ljude dobrim zalogajima.

Program vodi Željko Neven Bremec uz gostujuće predavače, a održavati će se od 18. studenog do 25. siječnja 2020. godine.

Link za prijavu: http://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL