|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

PIKADO: U Solinu od 16. do 18. kolovoza 2019.

 

„Grand Slam of darts“ okupiti će ponajbolje pikadiste Europe

SOLIN – Pikado je sport koji je već godinama izuzetno popularan u svijet, a jedan izrazito jak pikado event održati će se u našem dvorištu, točnije u prostorijama pikado kluba Dioklecijan u Solinu, u caffe baru Relax.

„Grand Slam of darts“ okupiti će ponajbolje pikadiste i ekipe, koji će kroz trodnevno natjecanje, od 16. do 18. kolovoza 2019., pokušati izvući najbolje iz sebe i svojih ekipa, i tako doći do ovog prestižnog trofeja.

Na turniru će sudjelovati najbolji igrači iz cijele regije (BiH, Hrvatska, Slovenija, Srbija,…), a s obzirom na činjenicu da baš ti igrači već godinama haraju Europskom pikado scenom možemo konstatirati da je konkurencija izraziti jaka. Samim time je i turnir na razini najjačih europskih. Stoga organizatori i ovim putem pozivaju da prisustvujete ovom iznimno jakom vikenda, te uživo pogledate najbolje pokadiste Europe.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.