|  |  | 

Zanimljivosti ZP Izdvojeno

PRIJAVE ZA TRENINGE 2019./2020.: edukacije za kuhare, slastičare i pizzaiole

 

Na stranicama Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija(http://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare) možete se prijaviti na nove stručne treninge za sezonu 2019./2020..

Riječ je o nizu različitih edukacija kojima u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademskoj možete unaprijedili postojeća i steći nova kulinarska znanja uz naše vodeće chefove kao što su kreativna kuhinje, primjene suvremenih tehnika, “food waste control & managementa” te mnogo toga drugog. Tu su i intenzivne škola kuhanja za početnike “A la Chef“, specijalizirani programi za slastičare, a po prvi put imamo edukacije za pizzaiole koje će voditi Ratko Tomić iz splitske Bokamorre.

Kao što smo nedavno pisali, u novom ciklusu od studenog ponovo krećemo, a ovaj put u suradnji s Ministarstvom turizma RH, s programom Mediterranean Culinary Arts (MCA), dvotjednim treninzima za profesionalne kuhare koje će ponovo voditi Stevo Karapandža, Hrvoje ZirojevićŽeljko Neven Bremec te tim vrhunskih slastičara. Pod okriljem MCA održavat će se i jednodnevne besplatne radionice vrhunskih kulinarskih vještina za ugostitelje iz atraktivnih turističkih domaćih destinacija, a obrazac za prijavu nalazi se na linku:  http://www.skmer.hr/mediterranean-culinary-arts.

Za više informacija obratite nam se na broj +385 99 319 89 61 ili mailom na info@www.skmer.hr

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL