|  | 

Općina Klis

Na Klisu otvorena nova mrtvačnica

 

Misnim slavljem na Uskrsni ponedjeljak na groblju sv. Kate u Klisu svečano  je otvorena i blagoslovljena nova mrtvačnica. Misu je predvodio župnik don Miro Šestan, a svečanosti su svoj doprinos dali članovi zbora župne crkve UBDM iz Klisa i KGD Mosor iz Klis-Kose. Uz prigodni govor načelnik Općine Klis Jakov Vetma  je simboličnim presijecanjem vrpce svečano otvorio vrijedan i značajan infrastrukturni objekt koji su Klišani željno iščekivali – piše Dalmatinski portal.

Za veliku podršku u ispunjenju projekta posebno je zahvalio predsjedniku Općinskog vijeća Josipu Didoviću na njegovom angažmanu i nastojanju da se ovaj projekt kvalitetno privede kraju.

Naime, mještani Klisa su, nakon mnogo godina obećanja dočekali završetak i otvorenje mrtvačnice na groblju sv. Kate u Klisu.

– Moj posao je osluškivati potrebe sumještana i raditi na ostvarenju njihovih želja i potreba, a dugogodišnja želja svih Klišana bila je upravo mrtvačnica. Drago mi je da smo i ovaj projekt priveli kraju. Uz mrtvačnicu, uređen je stari dio groblja, a 2014. izgradili smo novo groblje. Ovim otvorenjem zaokružili smo cijeli posao na groblju sv. Kate u Klisu – rekao je načelnik Jakov Vetma.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL