|  | 

Sport

1. HRL – jug | SOLIN – KARLOVAC 18:18

 

Foto: Solin Live

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – JUG:

SOLIN – KARLOVAC 18:18 (13:10)

Solin: Režić, Maleš 3 (3), Perak, Ćićerić 2, J.Smoljo, M.Smoljo 4,
Boban, Pojatina 1, Musulin 2, Barišić, Jukić, Ninčević 3, K.Vrgoč, Radnić 1, F. Vrgoč 2 , Ivić. Trener: Jakša Bužančić

Pred oko 500-tinjak gledatela u užarenoj atmosferi na Bilankuši naši seniori odigrali su neriješeno sa vodećom momčadi 1:Hrl-jug Hrk “Karlovac”, koja vrlo vjerovatno dogodine nastupa u Premijer ligi.

Sad već nekako po običaju dobro otvaramo utakmicu, vodimo 6:2, karlovčani dva puta dolaze u egal, 7:7 i 8:8, no potom opet ubacujemo u brzinu više i na odmor odlazimo sa +3.

U drugom dijelu gledamo jedan mali pravi rat sa malo golova. U 49. minuti, golom Marka Smolje, odlazimo na 18:14 i nažalost do kraja više ne pronalazimo način kako zatresti suparničku mrežu. Imali smo i sedmerac, pa onda i igrača više u zadnjem napadu, a na kraju smo uspjeli sačuvati i više nego zasluženi bod. Karlovčani u ni jednom trenutku utakmice nisu bili u vodstvu.

Šteta zbog publike i ambijenta šta nismo ostvarili pobjedu, no momcima kapa do poda. Još jednom su pokazali da imaju karakter: Hvala Juri šta se ozlijeđen stavija na raspolaganje ekipi! Po nekim kalkulacijama još nam treba bod za definitivan ostanak u ligi.

SVI ZA SOLIN!

Tags
mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL