|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

ZAVRŠEN RUKOMETNI TURNIR “UĐI U IGRU” Za najboljeg igrača proglašen je rukometaš Trogira, Hrga, a najbolji vratar stiže iz redova Solina, Brkić.

 

U subotu i nedjelju solinska gradska športska dvorana Bilankuša bila je dom 120 rukometaša. Rukometni klub Solin, uz potporu Ministarstva turizma i sporta uspješno je priveo kraju 2. turnir Uđi u igru.

Prvog dana turnira na parket su istračale ekipe U13, dječaci Rk Dugopolje, Rk Zadar 2013, Rk Ivan Mikanovci i domaćin Solin.
Konačni poredak:
1. RK Zadar 2013
2. RK Solin
3. RK Ivan – Mikanovci
4. RK Dugopolje
Jednoglasnom odlukom trenera, nagrada za najboljeg igrača otišla je u ruke zadarskog igrača Antišina, a na isti način nagradu za najboljeg vratara osvojio je rukometaš Solina Ivanović.
U pauzi, na teren su istrčali Specijal Power team Hajduk, momci iz udruge Bili tići, sportska udruga osoba s downom i rukometaši Solina te su odigrali revijalnu utakmicu. Pobjeda je otišla na stranu Specijalaca koji su ujedno rukometašima još jednom poručili da se ostave nogometne lopte i poslali ih na još godinu dana priprema.
Drugog dana turnira nastupale su ekipe U11. Solin je ugostio MRK Trogir, Rk Zadar 2013 i Rk Dugopolje.
Čestitaju svima na trudu i zalaganju, a konačni poredak izgleda ovako:
1. MRK Trogir
2. RK Solin
3. RK Zadar 2013
4. RK Dugopolje
Za najboljeg igrača je proglašen rukometaš Trogira Hrga, a najbolji vratar stiže iz redova Solina Brkić.
U pauzi su mini rukometaši Solina odigrali revijalnu utakmicu.
Solin se zahvaljuje svim ekipama što su se odazvali na poziv, kao i svim navijačima koji su svojom podrškom užarili atmosferu u dvorani. Također se zahvaljuju i svim vrijednim volonterima
Za kraj predsjednik kluba Milan Ruščić poručuje da se nada da će Ministarstvo turizma i sporta i dogodine prepoznati njihove organizatorske kvalitete i podržati ih u novim akcijama.
mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL