|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

ZAŠTO TRUJETE DJECU, DOPUSTITE IM DA BUDU DJECA

 

Poznato je da se djeca rađaju čista srca, u njima nema predrasuda o jeziku, boji i rasi, djeca su jednostavna, čista ljubavna bića.

Gradski oci često naglašavaju kako je Solin Grad prijatelj djece, a isti ti nazovimo ih oci svoju politiku prenose i u osnovne škole. Kada se uz unaprijed navedene još i priključe ravnatelji tri osnovne solinske škole i svojim pristankom podupru takvu ideju nestaje dijete, ljubav, čisto srce, pa se pitamo kako su to današnja djeca puna gorčine i mržnje jedno spram drugoga.

Recite mi molim Vas, tko normalan može izmisliti Dječje gradsko vijeće Grada Solina u kojem priznali ili ne od te iste dječice naši gradski oci prave buduće osobe koje neće biti sposobno imati svoje mišljenje i svoju volju.

Umjesto da ih usmjeravate u učenje novih vještina, stranih jezika, sporta, da ih učite humanosti davanja jer to je najveći uspjeh, vi ih na žalost pripremate da budu Vaša slika.

Toj djeci koja bi u veselju trebala rasti čim zakorače u Dječje vijeće vi političari postajete uzorom. Oni više ne misle kako biti dijete, kako se igrati sa društvom, već im vi utupljujete u glavu bit glasanja, bit političara i onda ti isti koji se kandidiraju od malih nogu nauče ono osnovno bit lobiranja. Što ih dovodi do brzog odrastanja, gubitka onog što smo mi imali privilegiju živjeti i proživjeti, a to je djetinjstvo.

Iskreno, ne čudim se toj djeci već njihovim roditeljima koji su to prepoznali kao nešto pozitivno, divim se i pedagozima, psiholozima iz tih ustanova, ali ništa čudno jer ti isti pedagozi i plešu kako im se svira, sve kako bi nahranili tlo za neko radno mjesto po rodbinskoj putanji.

I kad sagledam činjenice i vidim prezimena te dječice onda mi sve bude jasnije, sve su to redom uvijek ista prezimena upravo onih koji zastupaju politiku našega Grada.

Zato dragi ljudi ako želite da Vam dijete bude budući političar prijavite ga, ako je dobar lobist biti će sigurno glavni konkurent ovim poznatim prezimenima politike Solina.

**Odluka o raspisivanju izbora za članove Dječjeg gradskog vijeća Grada Solina (2. saziv)

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u