|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

ZAKAZAO I NOGOMETNI INKUBATOR

 

Foto: Solin Live

21.10.2017., Stadion Pokraj Jadra, Solin.

Gledatelja: 400

NK Solin – GNK Dinamo II 0:3

Oranica pored Jadra, ne igralište ili stadion, kroz svoju nogometnu prošlost je bila pravi rasadnik talenata. Uzgajali su ih i odgajali iskusni nogometni znalci i pripremali za Hajduka i život općenito.

Kad i ne bi postigli neku zavidnu karijeru, izgradili bi se kao ljudi koji će sutra biti moralna vertikala budućim naraštajima. No, taj nogometni inkubator je ovaj vikend domaćim porazom od 0-3 doživio peti poraz, uz to ima i tri neriješena rezultata, šta samo po sebi govori o najgoroj sezoni do sada.

Nogometni klub Solin kopira sudbinu solinskog poduzetničkog inkubatora, manjak ideja, nedostatak stručnog osoblja i vizionarski aspekt prijete slanjem u ropotarnicu povijesti. Indikativna je činjenica kako obe firme imaju istog predsjednika, Zvonimira Grubišića.

Nakon što je sa dvije prosto proširene rečenice predao izvješće o radu poduzetničkog inkubatora i pridobija većinu u vijeću uz najjpoznatijeg političkog trgovca Ivice Čerine, željno se iščekuje izvješće o radu nogometnog inkubatora. Čisto sumnjam da će mu trebati puno zareza, ali sam siguran da će i u ovom slučaju imat većinu u vijeću, naravno uz jednu ruku oporbenjaka, i to onu od predsjednika SDP-a Marija Jamana. Rezultat na terenu je rekao sve, vrijeme je za promjene.

I sve dok je uvjet za predsjednika poduzetničkog inkubatora da ste pročitali “Pale sam na svijetu”, a za nogometnog da napravite pet na nogu, rezultati će biti upravo ovakvi.

Suze mi idu na oči, može biti da je od “kapule”.

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Solin Live portala
mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u