|  |  | 

Vijesti ZP Izdvojeno

Vlasnici bez kesica

 

govno od pasa psi

Danas ćemo se malo osvrnuti na naše sugrađane koje bismo mogli nazvati Vlasnici bez kesica.

Naime, uredili smo zelene površine, dječja igrališta osmislili kutak u kojem će naši mališani slobodno trčati, skakati, igrati se umjesto da budu stalno pred kompjuterom ili televizorom, na zraku kako bi se socijalizirali s drugom djecom, a ne se povlačili u svoje domove.
Trudimo se održavati sve te površine kako bismo zaštitili zdravlje naše djece i kako bi svi ti mališani i oni malo veći na tim predivno osmišljenim zelenim površinama provodili dane u bezbrižnoj igri.

Na žalost svakoga dana ma koliko se trudili nailazimo na dokaze koje u istim tim zelenim oazama osmišljenim za naše mališane i one malo veće ostavljaju nesavjesni vlasnici kućnih ljubimaca.

Da, nećemo pisati o psima, jer to su predivna stvorenja koja Vam mogu pružiti samo ljubav i toplinu, pričati ćemo o onima koji imaju ta divna stvorenja i koju su se obvezali brinuti o njima.

Naš grad kao malo koji grad nudi toliko mogućnosti za sve pa tako i za vlasnike kućnih ljubimaca.
Nađite mjesto, nađite grad u kojem na koju god stranu da pođete možete uživati u šetnji i igri sa svojim kućnim ljubimcem bez da istovremeno nanosite štetu mališanima i onim malo većima.

Da li će Vaše odredište biti šetnica prema izvoru rijeke Jadro ili put koji Vas vodi na Starine, da li ćete se zaputiti u centar grada, na Gospin otok potrebno je samo jedno…ponijeti kesicu jer naravno taj Vaš mali, dlakavi, pun ljubavi kućni ljubimac ima svoje potrebe i mi smo toga svjesni, ali i Vi dragi naši Vlasnici bez kesica morate biti svjesni da noseći kesicu čuvate ne samo svoj grad, svoju prirodu već čuvate i svoju djecu onu sada ili onu buduću, one male i one malo veće.
Zato nosite kesice i uživajte u igri sa svojim kućnim ljubimcima, oni bi zasigurno da mogu počistili za sobom, ali ne mogu, zato ste Vi tu, jer oni su Vaši mali, dlakavi, četveronošci koji Vas uvijek vole i trebaju.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL