|  |  | 

Hrvatska ZP Izdvojeno

VIDEO Premijer Plenković bježao od pitanja o Kalmetinoj mafiji, ne demantira postojanje iste

 

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković danas u Zadru nije odgovorio na pitanja novinara Domagoja Margetića o Kalmetinoj mafiji već ga je vješto izbjegavao do te mjere da je u zadnji tren čak izmijenjen protokol dolaska premijera Plenkovića dok je osiguranje premijera zabranilo pristup jedino novinaru Domagoju Margetiću zbog, kako navode, “sigurnosnih razloga” – piše Zadar Danas

Plenković je izbjegao novinara Margetića te mu je zabranjen ulaz na javni događaj na kojem je premijer trebao dati izjavu zbog, kako navode, “sigurnosnih razloga”. Protokol dolaska premijera je u zadnji tren izmijenjen i premijer se pojavio iz smjera koji nije bio najavljen novinarima. Naime, sve se dogodilo kada je osiguranje Plenkovića uočilo novinara Domagoja Margetića kako čeka premijera za izjavu. Evidentno je da premijer izbjegava Domagoja Margetića koji već tjedan dana u Zadru istražuje kriminal oko nove Poliklinike i kao i tvrdnje građana da u Zadru postoji i vlada Kalmetina mafija.

Novinar Margetić je na kraju uspio dočekati premijera pri izlasku te zatražiti komentar. Premijer Plenković izbjegavao je dati ikakav odgovor, štoviše, nije se potrudio ni demantirati postojanje Kalmetine mafije u Zadru.

Također, interesantno je da jučer i Ante Sanader, inače tajnik HDZ-a, nije demantirao postojanje Kalmetine mafije u Zadru.

Nitko od visokorangiranih HDZ-ovaca ne želi demantirati postojanje Kalmetine mafije. Znači li to da su svjesno stavili mafijaša na listu za Sabor?

Novinar Margetić je sve snimio. Video događaja možete pogledati u nastavku.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL