|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

VIDEO Plazibat bez milosti prema svojem protivniku: Nokautirao ga je u drugoj rundi

 

 

Antonio Plazibat je na svojim leđima imao velika očekivanja pred svoj večerašnji nastup, i bez problema se je nosio s njima. Na Glory 78 priredbi išao je ispraviti ono što nije dobro završilo na Glory 76 priredbi kada ga je u pravom ratu svladao Nordine Mahieddine.

Sada je pred njim bio izazov u vidu Tarika Khbabeza za kojeg se je spremao više nego ikad. Na vaganju smo ga vidjeli većeg i težeg nego proteklih borbi te je jasno dao do znanja koliko mu je bitna ova borba i da će učiti sve u svojoj moći da ne doživi svoj drugi uzastopni poraz. S dodatnim kilama dolazi i jači udarac te se je to jasno vidjelo i u borbi. U drugoj rundi dočekao je svoju priliku te je kombinacijom ljevice i desnice u bradu i tako nokautirao Marokanca.

Početak borbe protekao je u nešto dominantnijoj izvedbi Marokanca koji nametao svoj tempo i ritam. Plazibat je bio taj koji je napadao iz kontre i činio se jako ugodno i sigurno u toj poziciji. Niti u jednom trenutku nije se osjećalo kao da je Plazibat u nevolji, ali ipak zbog veće aktivnosti ovu rundu su suci dodijelili Marokancu.

U drugu rundu naš borac ulazi nešto aktivniji te ubrzo dva puta ozbiljno pogađa protivnika koji je bio ozbiljno uzdrman. Potom je dodao još jedan udarac kojim je poslao Khbabeza na pod i krenuo po konačnu pobjedu. Čim se je Marokanac ustao Plazibat nastavlja pritiskati i pogađa protivnika u bradu kombinacijom ljevice i desnice i na taj način dovršava borbu. Ovim nastupom pokazao je svima koji su sumnjali u njega nakon posljednjeg poraza kako je on borac koji spada u sam vrh teške Glory kategorije.

IZOVR: profightstore

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL