|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

VEDRAN DUVNJAK: Dugo nisan pročita nešto ovako licemjerno

 

 

Nikad u životu nisam ima ovakvu potrebu prokomentirat nešto HDZ-ovo na svom fejsu ka sad.

Dugo nisan pročita nešto ovako licemjerno. I to za Uskrs. Smučilo mi se od pomisli da je ovo zbilja stizalo na adrese. Ikad. Ikome. A kamo li na Uskrs.

“Čestitka” je na slici, iako se ne mogu odlučit je li manje uskrsna ili manje čestitka.

Neobično je u uskršnjoj čestitki čitati samohvalospjeve o gradnji vrtića i škola, potporama za studente, umirovljenike i poduzetnike, realizacijama EU projekata.
Ili o nečijoj odluci kako neće dozvoliti političkim suparnicima da eksperimentiraju s našom budućnosti i raskrinkavanju onih koji, kako kažu, ne nude ništa drugo osim neizvjesnih političkih eksperimemata.

Nastavljajući u duhu Uskrsa, pišu i to da se o njima laže. Nadam da sve to redovito prijavljuju policiji.

U zadnjoj su se rečenici ipak sitili svrhe ove čestitke pa su čestitali Uskrs.

Koristim ovu priliku da nakon poruke “mira” (poziva na srditost) koju su poslali, pozovem političke suparnike iz HDZ-a da se izdignu nad niskim strastima, da zbace sa sebe ljagu neumjerenosti i primitivizma te da dostojanstveno komuniciraju sa sugrađanima.

Kao građanin Solina, pa onda i kao jedan od njihovih spomenutih suparnika, poručujem da je vrijeme da svi budemo isti. Vrijeme je odmaka od govora srdžbe. Vrijeme je i opraštanja. Oprostiti, ali ne i prešutiti.

Ovakav način samopromidžbe zaista me žalosti. U najveći kršćanski blagdan nisu mogli ne umišat politiku i politikanstvo.

Nadan se da je ovo samo još jedna njihova greška, a ne planirano okupiranje blagdana.

Vedran Duvnjak, kandidat NLM-a za gradonačelnika Grada Solina

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL