|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Vatreni Lovre je zaslužija puno više od grupe gradskih uhljeba

 

Foto: Ivica Čavka

“Doček Lovre Kalinića u Solinu”

Glasio je naslov objave za medije upućen od strane Grada Solina, u daljnjem tekstu dokaz da će to biti “One man show” i u prvom planu zapravo će biti gradonačelnik Dalibor i uprava NK Solina na čelu s direktorom Inkubatora koji prošle godine nije napravio NIŠTA, a gradskog novca potrošio puno.

Pitam se kao i mnogi drugi građani Solina, zašto je svečani doček Lovre Kalinića organiziran ispred zgrade Gradske uprave, a ne negdje na otvorenom. Npr. kao i sve do sada ispred Pošte. Ipak naš Lovre, od Solina, zaslužio je puno više od grupe gradskih uhljeba.

Organizirali svečani doček isprid zgrade, a zatvorili ga u zgradu

Izgleda da je gospodin gradonačelnik odlučio dovesti Lovru u Solin samo zbog sebe i svojih bližnjih.

Istina je, Lovre se slikava i stavlja potpise ispred zgrade, ali istina je da ovo ni bija svečani doček, više je izgleda kao svečani prijem kod gradonačelnika. Ako mislite da ja lažem fotografiju nisu.

Istina boli!

Žalosti i činjenica da im je Lovre sve to dopustio, Pokleka je nad politikom pojedinca.

Gradonačelnik Dalibor bi rado organizirao doček ispred Pošte, ali nije mogao dopustiti da mu se desi kao onima u Zagrebu, i da bude siguran u uspjeh doveo je Lovru isprid svojih vrata i sebe stavio u prvu plan.

“Bili su na marendi”

Ovaj svečani doček, uz fotografije ujedno je i dokaz da u tom vremenu nitko u zgradi nije bio na svom radnom mjestu, za vladajuće i njihove podanike to je normalno, u ostatku svijeta baš i ne.

Vatreni Lovre samo za solinske uhljebe!

Dok su obični smrtnici, građani drugoga reda, čekali Lovru i naguravali se isprid zgrade, on se laganini slikavao sa zaposlenicima Grada. Kada su sve izredali unutar zgrade, red je došao na građane drugoga reda, one ispred zgrade.

Lovre tebi još jednom hvala na uspjehu, znam da si nemoćan pred političarima.

Od vladajućih Solina ništa drugo nisam ni očekivao, ionako se odavno dijelimo na ADZ-ovce i one ostale.

FOTOGALERIJA | Vatreni Lovre u zagrljaju Solinjana

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik, glavni urednik, novinar i fotograf Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u