|  | 

Grad Solin

Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak

 

U utorak 12. veljače 2019. s početkom u 17.30 sati u prostorijama restorana Gašpić, (Hektorovićeva 38, Solin), održat će se prezentacija  projekta “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja DV Cvrčak na području najmlađeg grada u RH-Grada Solina te općina Klis, Muć i Dugopolje”.

Naime, Gradu Solinu su iz Europskog socijalnog fonda odobrena sredstva u iznosu od 13.523.169,35 kuna za unaprjeđenje usluga ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića Cvrčak Solin.

Kako DV Cvrčak Solin ne djeluje samo na području grada Solina, sredstva su tim odobrena i za njegovo djelovanje u općinama Klis, Dugopolje i Muć. Riječ je o projektu koji je vezan za usluge produljenja radnog vremena dječjih vrtića s ciljem omogućavanja bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života obitelji s područja Grada Solina i u navedenim općinama Sredstva dobivena projektom su omogućila dodatno zapošljavanje odgojitelja i stručnih suradnika te edukaciju za odgojitelje, stručne djelatnike.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u